GODcentre verhuist naar Moeder Godskerk in Voorschoten

0
364
GODcentre, een dynamische en multiculturele kerk die nu nog gevestigd is op de Lammenschansweg in Leiden, zal haar intrek nemen in de voormalige Moeder Godskerk in Voorschoten. Op zondag 20 oktober 2019 om 10.00 uur zal in de kerk een feestelijke openingsdienst plaatsvinden, onder leiding van Pastor Arno van der Knaap.  

GODcentre wist al geruime tijd dat haar locatie aan de Lammenschansweg in Leiden een andere bestemming zou krijgen en dat zij op zoek moest naar een andere locatie. De laatste dienst aan de Lammenschansweg staat gepland voor zondag 13 oktober 2019.

De nieuwe locatie in Voorschoten biedt GODcentre voor de komende jaren voldoende mogelijkheden om te groeien. De kerkzaal heeft een capaciteit van meer dan 1000 stoelen. Daarnaast zijn er voldoende bijbehorende ruimtes voor de zondagse en doordeweekse activiteiten.

De betrokkenheid bij de stad Leiden blijft voor GODcentre hoog op de agenda staan. GODcentre geeft al vele jaren (voedsel)hulp aan dak- en thuislozen en de minderbedeelden van de stad. Voor deze en andere activiteiten is zij nog op zoek naar een passend onderkomen in Leiden.

Bron: GODcentre