Zou voor de HEERE iets onmogelijk zijn!

0
167
De tweede brief van Petrus is een krachtige profetische brief. Petrus wil ons door herinnering wakker houden. Hij weet dat hij snel als martelaar zal sterven. En de overlevering leert dat ze hem omgekeerd gekruisigd hebben. Ook hij heeft ervaren de woorden van Jezus: ze hebben Mij vervolgd, ze zullen ook u vervolgen. Open Doors meldt dat wereldwijd één op de elf christenen met vervolging te maken hebben. En Vinita Shaw en Dr. Mary Job meldden dat de persecution in India door de radicale Hindoe’s ernstig toeneemt. Het blad Tortured for Christ houdt ons maandelijks op de hoogte. Wij leven in ‘vrede’ maar de haat tegen alles wat christelijk is klinkt steeds fanatieker.

We leven in profetische tijden. Het wonder van de uitslag van de verkiezingen in Amerika waarbij de het ongeboren leven hatende en anti-Israël fanatieke Democratische Hillary Clinton tot hun grote schrik en boosheid volkomen onverwachts verloor. Een absolute pro life regering Trump/Pence trad aan en stopt honderden miljoenen abortus subsidie buiten Amerika. En ‘vijand’ Netanyahu wordt nu als een vriend op het Witte Huis ontvangen. Wonderen gebeuren. Is er voor de HEERE iets te wonderlijk. Een politieke meerderheid in ons land wil met een wet Voltooid Leven komen en iedere Nederlander het zelfbeschikkingsrecht geven om met een doodspil zelf te bepalen wanneer hij zelfmoord wil plegen. HEERE, treed handelend op. Stop deze moordplannen.

HEERE, beweeg. Wij hebbend gezondigd. Doe ons op de knieën gaan, onze zonden belijden en grote schoonmaak houden in ons leven, huis en ons land. Pas Hosea 4 toe en Hebreeën 12. Lees de eindtijdprediking van de Here Jezus in Mattheüs 23 tot 28 en volg Petrus in hoofdstuk 3:18 van zijn tweede briefje: maar wast op in de genade en kennis van onzen Heere en Zaligmaker Jezus Christus. Hem zij de heerlijkheid, beide nu en in den dag der eeuwigheid. Onze trouwtekst volgt ons al meer dan 52 jaren uit 2 Petrus 1:10: Daarom, broeders, benaarstigt u te meer, om uw roeping en verkiezing vast te maken; want dat doende zult gij nimmermeer struikelen.

Ga met www.woonbijbel.nl ; www.knierevolutie.nl samen met onze site www.schreeuwomleven.nl op pad.

L.P. Dorenbos