Tien vragen over onze seks

0
345
Samen praten over jullie seksualiteit!

============================================================
Iedere dag een nieuw artikel om samen met jouw partner te lezen en daarna aan de hand van een aantal vragen of opdrachten met elkaar te bespreken. De hoofdthema’s zijn: man/vrouw, communicatie, intimiteit, leefwereld en kinderen.
=========================================================

INTIMITEIT

SAMEN LEZEN EN SAMEN BESPREKEN

Veel paren vinden het niet zo gemakkelijk om over hun seksualiteit te praten. Toch is communicatie over intimiteit een wezenlijk onderdeel van goede seks.

Klik hier om een aantal vragen te zien over het liefdesspel in jullie relatie. Vraag a gaat erover hoe jij de realiteit ziet. Vraag b gaat over jouw tevredenheid daarmee. De laatste vraag is een open vraag, waar je kunt weergeven waarover je graag met jouw partner zou willen praten.

Apart doen en daarna samen bespreken
Maak twee kopieën van de tien vragen en vul los van elkaar de antwoorden in. Neem daarna tijd om de antwoorden met elkaar te bespreken. Denk er echter om dat dit in liefde gebeurt. Wees erop gericht om te leren hoe jij jouw partner meer seksuele blijdschap en voldoening kunt schenken.

================================================================

Laat mij je gezicht zien, laat mij luisteren naar je stem, want je stem is zo lieflijk, je gezicht zo bekoorlijk. Hooglied van de liefde.