‘Daarom Kerst’ brengt gratis Cd en Adventsboekje uit

0
325
Vanaf vandaag is het mogelijk om een gratis kerst-cd of adventsboekje te bestellen via www.daaromkerst.nl. Net als voorgaande jaren, toen de actie een groot succes was, kunnen particulieren gratis een kerst-cd bestellen. Daarnaast breidt de organisatie dit jaar uit met een adventsboekje, speciaal voor kinderen. Kerken of scholen die de cd’s en adventsboekjes in grote aantallen uitdelen, betalen een kleine vergoeding. De organisatie van ‘Daarom Kerst’ wil de mensen in Nederland op een toegankelijke wijze laten ervaren waar het met Kerst echt om draait.  
 
Over de hele wereld wordt in december Kerst gevierd. Kerstbomen, kerstcadeaus en wintermarkten bepalen voor een groot deel onze kerststemming. Voor christenen draait het niet om bomen of lichtjes. “Wij vieren met Kerst de geboorte van Jezus Christus. Zijn geboorte is het grootste cadeau van Kerst en daar willen we graag van delen. Vandaar de actie”, aldus organisator Daan Damsteeg.
 
Immanuël – Reni en Elisa Krijgsman
Dit jaar is bij Daarom Kerst gekozen voor een cd van het duo Reni en Elisa Krijgsman onder de titel ‘Immanuël’. Voor kinderen is er dit jaar niet gekozen voor een cd, in tegenstelling tot voorgaande jaren, maar voor een adventsboekje.
 
Reni en Elisa treden deze kerst samen op door heel het land. Ze brengen tijdens hun concerten prachtige kerstliederen van de Daarom Kerst cd ten gehore.
 
Een gratis cd of adventsboekje. Voor jezelf of om weg te geven
Op www.daaromkerst.nl zijn de kerstproducten gratis te verkrijgen voor jezelf of om bijvoorbeeld cadeau te geven. Bij grote oplage wordt een onkostenvergoeding gevraagd van € 2,50 per stuk. Kijk voor meer informatie op de website www.daaromkerst.nl/bestellen-bulk.
 
Over Daarom Kerst
Daarom Kerst is een project van de Protestantse Kerk in Nederland en Kerk in Actie. Met dit project worden kerken en particulieren ondersteund bij het bekendmaken van de betekenis van Kerst. Dit geschenk kan worden gebruikt om mensen op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met het kerstevangelie.