Digitale release “Sleutel van mijn hart” van Wendy ten Wolde

0
348
Sinds eind oktober is Wendy’s eerste album Sleutel van mijn hart digitaal beschikbaar. Het album is ontstaan uit een verlangen om dichter bij het vaderhart van God te komen, om zijn liefde te mogen ervaren. Op dit volledig Nederlandstalige album hoor je zelfgeschreven nummers met songteksten die spreken tot het hart. Wendy’s warme geluid en groovy muziek in combinatie met pure teksten zorgen voor een sterk debuut.

Lange tijd vergeleek Wendy zichzelf met andere gospelartiesten en dacht ze dat haar eigen muziek niet goed genoeg was. Toch was er ook die innerlijke overtuiging dat ze muziek moest gaan maken om mensenharten te raken. Vorig jaar slaagde Wendy erin via een crowdfundingsactie geld bij elkaar te krijgen voor het opnemen van een album. Dat deed ze samen met Reyer, die de productie voor zijn rekening nam.

En niet zonder succes. Afgelopen voorjaar kwam het album al op CD uit, dit najaar is hij ook volledig online beschikbaar.

Over het album
“Teksten en melodieën ontstonden meestal tijdens momenten van stille tijd en gebed,” blikt Wendy terug. “In twee jaar tijd zijn er zo mooie en bijzondere liederen geboren. Mijn verlangen is dat door de liederen heen, luisteraars geraakt mogen worden door Gods liefde, dat de liederen genezing zullen brengen aan gebroken harten en dat door de liederen heen hoop mag klinken.”

Het album staat dan ook vol opbouwende en troostrijke liedjes. Ontvang bijvoorbeeld, is een luisterlied dat zich zo maar eens zou kunnen lenen voor intieme aanbiddingsmomenten. Het albumtitelnummer Sleutel van mijn hart, een ballad, spreekt van verlangen naar God en leven in onschuld, vreugde en vrijheid. De Here Here is mijn kracht en Liever één dag gaan op deze zelfde voet verder met vrolijke groovy en uptempo invloeden. Kortom, Wendy levert hier een afwisselend albumdebuut af met psalmachtige liederen die prettig in het gehoor liggen en tegelijkertijd een helder en doorleefd geloofsvertrouwen achterlaten bij de luisteraar.

Over Wendy
Wendy is dit jaar voor het eerst aanbiddingsleider op de Vaderhart.nl – Weet Wie Je Bent conferenties. Daarnaast wordt ze voor meerdere gelegenheden gevraagd om voor te gaan in de aanbidding. Maandagmiddag 28 oktober was zij te horen bij Backstage op Groot Nieuws Radio.
Wendy woont in Ede, is getrouwd en heeft drie kinderen.

Luister hier naar het hele album.

Bron: Reck Music