De eerste christelijke zwangerschapstas!

0
333
Enjoy Mama Zwangerschapstas: een tas vol verrassingen voor christelijke aanstaande moeders
Vanaf 25 oktober gratis op te halen: de eerste christelijke zwangerschapstas. Speciaal voor gelovige, aanstaande moeders is er nu een zwangerschapstas vol verrassingen! Met producten waar je als christelijke ouder écht iets aan hebt.

Uniek
Er zijn veel varianten van de zwangerschapsdoos op de markt, maar nog niet speciaal voor de gelovige, christenvrouw. Dé reden voor uitgeverij Royal Jongbloed en boekhandelsgroep Byblos om samen de Enjoy Mama cadeautas beschikbaar te stellen. Vanaf 25 oktober kunnen zwangere vrouwen deze tas gratis ophalen bij een van de Byblos-boekhandels.

Een tas vol verrassingen
De cadeautas is met liefde samengesteld en bevat verschillende producten die zowel voor moeder als het kind een feestje zijn. In de herbruikbare vilten tas, mét opdruk, zitten boeken en producten die ondersteunen bij de geloofsopvoeding. De inhoud is door moeders voor moeders, want bij het samenstellen en de inhoud van de producten zijn veel moeders betrokken geweest.

Zo werkt het
Op www.byblos.nl/enjoymama is de cadeautas aan te vragen. Met het afhaalbewijs (per e-mail) is de tas bij een van de 35 Byblos-boekhandels op te halen. Let wel: op = op!

Genieten van je kleintje en de mooiste producten doe je met deze christelijke zwangerschapstas!

Bron: Royal Jongbloed