INNOV8-trajecten

0
302
Is er groep kinderwerkers die bij elkaar komen, elkaar bemoedigen
en aan de slag gaan met vragen of worstelingen rond kinderwerk?

Zouden we niet een groep kunnen vormen van mensen die bezig zijn
met de principes van Growing Young om good practices te delen?

Wat zou het gaaf zijn als we een groep vormen van mensen die meedenken over hoe we geloofsopvoeding vanuit kerken kunnen ondersteunen. Is er al zoiets?

Dit zijn een aantal van de tientallen vragen van jeugdwerkprofessionals die we het afgelopen seizoen hoorden. En vanaf komend voorjaar kunnen we daar ja tegen zeggen!

MissieNederland start in het voorjaar 2020 met de INNOV8-trajecten. Een INNOV8-traject bestaat uit een serie ontmoetingen rond een bepaald jeugdwerk thema. Samen met de andere deelnemers van een INNOV8-traject ga je dat thema uitdiepen. We nodigen interesante sprekers uit die rond dat thema nieuwe inzichten kan geven, verzamelen relevante literatuur en onderzoeken en gaan met elkaar in gesprek over hoe dit zich vertaalt naar jouw context.

Welke thema’s zou jij in een INNOV8-traject willen uitdiepen? Rond welk thema zou jij met andere jeugdwerk professionals over willen sparren? Laat het ons weten! En wie weet wordt er in het voorjaar 2020 een INNOV8-traject gestart rond jouw thema.

Geef jouw input voor de INNOV8-trajecten

Bron: MissieNederland