Stichting Evangelisatie en Recreatie actief op boulevard Scheveningen

0
348
Evangelisatie is voor de Stichting Evangelisatie en Recreatie (E&R) in een belangrijke mate het tonen van Gods liefde voor elk individu en dus ook voor diegene die Hem niet kent. “Wij gebruiken diverse recreatieve werkvormen om mensen te ontmoeten en daarbij te getuigen van de liefde van God.”

Door Henk van der Wijngaard

Door zomerprojecten op campings en woonwijken en op de boulevard van Scheveningen en een Mimeteam wil men plaatselijke gemeenten helpen in het vormgeven van evangelisatie activiteiten. Deze zomer is men o.a. actief in Scheveningen en wel in de weken 34 en 35. “Daar mogen we Gods liefde uitdelen op de boulevard. Laat je verrassen door de bijzondere en vaak ook mooie gesprekken waarbij je vaak merkt dat God met je meegaat.”

Kenmerkend aan het boulevardproject Scheveningen is dat je als deelnemer veel mensen spreekt. De ene keer is een gesprek kort en de andere keer voer je een lang gesprek. Vooraf is dat niet in te schatten. Het mooie is dat je elkaar niet kent en de kans klein is dat je elkaar weer ontmoet. Daarom kan er vrij en in alle openheid gesproken worden. Om de blijde boodschap door te kunnen geven staat het team elke ochtend stil bij Gods Woord.

’s Middags vertrekt men vanuit Ichthuskerk in Scheveningen naar de boulevard. Daar wordt het team van 6-8 medewerkers opgesplitst in tweetallen. Ook wordt de boulevard opgedeeld in 3 of 4 delen. Daarna gaat men in tweetalleen op stap.

Wil je een mooie en zinvolle vakantie en vind je het leuk om een week van je zomervakantie met “geloofsgenoten” op te trekken en de vrijdagavond gezellig af te sluiten met vuurwerk op de boulevard dan is men naar jou op zoek. Stuur een e-mail naar het adres beachreach.eenr@gmail.nl.