Een boekje voor Jehovah’s getuigen

0
289
Op 4 maart 2016 is het boekje Liefdevol tegengeluid verschenen bij stichting ETZ uit Alblasserdam. Dit boekje kan het gesprek met Jehovah’s getuigen een nieuwe impuls te geven.

De auteur – Leen Stehouwer – van Liefdevol tegengeluid behandelt een aantal belangrijke thema’s in de leer van de Jehovah’s getuigen. Is Jezus ook God? Hoe zit het met behouden worden en met de leerstelling van de 144.000? Het zijn zaken waarop een gesprek eenvoudig kan vastlopen, vaak omdat gelovigen die een gesprek voeren er geen raad mee weten.

Liefdevol tegengeluid richt zich op de Jehovah’s getuige en is bedoeld om weg te geven of mee te geven na een gesprek. Het heeft echter ook protestants-christelijke gelovigen veel te bieden. Het gesprek met Jehovah’s getuigen is tenslotte vaak niet eenvoudig. Het boekje geeft een aantal belangrijke argumenten in handen om een goed gesprek te voeren en niet te verzanden in enkele details. Zoals de titel al wil aangeven, is de toon van dit boek mild. Alleen dan kan een vruchtbaar gesprek worden gevoerd over belangrijke geloofsvragen.

ETZ is uitgever van hulpmiddelen voor evangelisatie. Naast enkele tientallen folders is zij ook de Nederlandse uitgever van de bekende brochure Stappen naar vrede met God, het Kadoosje (samen met Agapè) en De Kleine Bijbel (samen met IBS).

Liefdevol tegengeluid (64 blz.) is verkrijgbaar voor € 4,95 bij stichting ETZ (www.traktaat.nl) en via de christelijke boekhandel.

Klik hier om dit boek online te bestellen!