‘The Blessing’ door DoorBrekers Worship

0
614

DoorBrekers Worship speelt indrukwekkende cover van overweldigend worshipnummer speciaal voor deze moeilijke tijd.

Een bijzonder lied met een bijzondere impact.

Sinds het moment dat er geen bijeenkomsten gehouden konden worden, speelde DoorBrekers Worship een cover van The Blessing van Elevation Worship tijdens hun online diensten. Een bijzonder lied met een bijzondere impact.

Dit nummer spreekt zo veel leven over deze moeilijke tijd. Over jou, je familie en vrienden maar ook over hun kinderen en kleinkinderen. “Dit is echt het nummer dat Nederland op dit moment zo nodig moet horen. Er zit zoveel hoop en waarheid in” – Aldus David van den Heuvel, aanbiddingsleider van DoorBrekers Worship. “De eerste keer dat ik dit nummer speelde werd ik direct geraakt. Het spreek zo duidelijk tegen de omstandigheden waar we nu in zitten.”

DoorBrekers Worship
DoorBrekers Worship is onderdeel van DoorBrekers, een moderne multimedia-kerk die erop gericht is om levens vernieuwd te zien door connectie met Jezus en met elkaar. DoorBrekers houdt elke zondag online diensten om 9.00 uur, 10.30 uur en om 12.30 uur via www.doorbrekers.online.

Wie is DoorBrekers?
DoorBrekers is in 2005 opgericht door Peter en Ilona Paauwe. Zij begonnen DoorBrekers in een schoolgebouw in Barneveld. De eerste bijeenkomst werd bezocht door veertig volwassenen en veertig kinderen. In de afgelopen jaren is de gemeente gegroeid en momenteel bezoeken zo’n 2.000 mensen de samenkomsten.

Leven met God is uitdagend. Elke dag opnieuw. We geloven dat het beste nog voor ons ligt en kijken uit naar groei. In locaties, in aantal mensen dat Jezus leert kennen, maar bovenal in onze relaties met God. Wil je deel zijn van die toekomst? Dan zien we je graag terug in een van onze samenkomsten. Ons doel is mensen helpen connecten met Jezus, door de kerk, door worship en door relaties. Want daar zien we levens worden vernieuwd. Je bent van harte welkom!

Ben je geraakt door deze muziek en ben je benieuwd of DoorBrekers bij je past?
Kijk aanstaande zondag naar onze online diensten om 9.00 uur, 10.30 uur en om 12.30 uur via www.doorbrekers.online.