Wycliffe Bijbelvertalers brengt unieke receptenwaaier uit

0
319
Wycliffe Bijbelvertalers Nederland heeft een unieke receptenwaaier uitgebracht. De waaier staat vol met recepten van over de hele wereld. Wycliffe Bijbelvertalers wil daarmee de Nederlandse donateur laten ‘proeven’ aan de buitenlandse culturen waarin zij werkt.  
 
Eten verbindt mensen aan elkaar. Als je in een andere cultuur woont en werkt, veranderen ook je eetgewoonten: de Nederlandse ingrediënten zijn er niet en de plaatselijke ingrediënten moet je leren kennen. Wycliffe Bijbelvertalers Nederland heeft de recepten die gemaakt worden door de veldmedewerkers gebundeld samen met praktische en persoonlijke tips. De diversiteit in deze receptenwaaier laat iets zien van de rijkdom en veelkleurigheid van de schepping.
 
Bram van Grootheest, directeur van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland: “Naast onderscheid tussen mensen, culturen en maaltijden is er ook iets dat mensen overal ter wereld gemeen hebben: De honger naar Gods Woord, het verlangen dat Hij in/tot ons hart zal spreken. Daarom werkt Wycliffe aan het vertalen van de Bijbel, zodat iedereen toegang heeft tot Gods Woord in zijn eigen taal.”
 
Over Wycliffe Bijbelvertalers
De missie van Wycliffe Bijbelvertalers is dat wereldwijd harten en levens veranderen door de Bijbel, het Woord van God, in de eigen taal. De veldmedewerkers en projecten zijn gericht op taalkundig onderzoek, alfabetisering, moedertaalonderwijs, Bijbelvertaling en het stimuleren van het gebruiken van de Bijbel.

Bron: Wycliffe Bijbelvertalers