Nieuwe roman van Marianne Grandia

0
324
Deze week verscheen de nieuwe roman Koorden van liefde van Marianne Grandia. Het is de vijfde roman (en het tiende boek) van deze succesvolle en geliefde auteur, die eerder twee keer de Publieksprijs Christelijk Boek ontving.
 
Na het verlies van haar inkomen, haar huis en de liefde van haar ouders, vlucht Eva naar een plek waar niemand haar kent en begint ze, vol angst en schaamte, een leven op straat. Ze is ervan overtuigd dat ze daarmee haar familie een dienst bewijst. Kilometers verderop maakt haar grootvader Simon zich grote zorgen om haar, evenals Jim, Eva’s ex-verloofde. Wat kunnen zij voor haar doen?
 
Bij het schrijven van het verhaal voor Koorden van liefde werd Grandia geïnspireerd door het lied ‘Vluchtkerk – Met open armen’ van Schrijvers voor Gerechtigheid. Volgens de auteur verlangt ieder mens naar een plek waar je altijd welkom bent, waar mensen je zien in plaats van bekijken en je liefdevol omarmen. Het lied – en daarmee ook de roman – moedigt aan om niet af te wijzen en te veroordelen, maar elkaar met koorden van liefde te trekken.

Over de auteur
Marianne Grandia schrijft herkenbare romans vol hoop en bemoediging. Koorden van liefde volgt op haar eerdere roman Onder Zijn vleugels. Daarvoor schreef ze de romans Witter dan sneeuw, Lenteregen en Hemeldauw. Ook schreef ze o.a. het boek Dansen in de regen (non-fictie). In 2019 verscheen Lichtval, het actieboek voor de Week van het Christelijke Boek.
In de uren dat ze niet schrijft, is Marianne vaak op pad voor een spreekbeurt of voor haar stichting Selah. Zie ook www.mariannegrandia.nl

Marianne Grandia
Koorden van liefde
ISBN 9789043531368
384 blz. | € 22,99 | ook als e-book

Bron: KokBoekencentrum