Corine Zonnenberg brengt eerste kinderboek op de markt

0
300
Theoloog Corine Zonnenberg waagt zich binnenkort op de schrijvers markt met het kinderboek ‘Ik ben een Bijbelontdekker’.

Door Henk van der Wijngaard

Aan de hand van proefjes en opdrachten bij Bijbelverhalen ontdekken kinderen de Bijbel. De proefjes kunnen samen met volwassenen uitgevoerd worden. Na het doen van een opdracht of proef (ervaren), volgt het Bijbelverhaal (lezen) waarna er ruimte is voor een gesprek en het opschrijven van gebedspunten (doorpraten). Maak de regenboog van Noach, bak brood en laat water in wijn veranderen. De materialen zijn alledaags en de opdrachten zijn makkelijk voor te bereiden.

Door de leeftijdsdifferentiatie is het boek te gebruiken door kinderen van 4 – 12 jaar. Een mooie manier van geloofsopvoeding die de Bijbelverhalen tot leven wekt. Het kinderboek zal vanaf 21 januari 2020 verkrijgbaar zijn via uitgeverij Kok.

Corine, moede van drie kinderen is inwoner van Hardinxveld-Giessendam en werkzaam bij ‘Youth for Christ’ als schrijfster, ontwikkelaar en trainer. Op haar site bijbelborrels.nl publiceert zij met regelmaat creatieve gezinsmomenten rondom de Bijbel.