Nieuwe productlijn “Goede Woorden”

0
405

Jij bent Uniek en Pelgrim boeken en muziek zijn een samenwerking gestart en komen met een mooi product: een klein aluminimum doosje met daarin 20 kaartjes (van 250 grams karton) met daarop Bijbelteksten uit het oude en nieuwe testament die gaan over de toekomt: beloften van vrede, beloften van rust en blijdschap. De samenwerkingspartners gaan het hele assortiment aan produkten verzenden en ook op de website van Pelgrimonline zetten.

Juist in deze tijd waarin mensen geconfronteerd worden met eenzaamheid, angst en onzekerheid, is het goed ons te richten op wat waar en zuiver is en daar onze hoop en blijdschap uit te halen. Gods woord staat vol met uitspraken over de toekomst en kunnen we de toekomst met vertrouwen en verwachting tegemoet zien.

Het doosje met de afmetingen 109x80x24,5mm past door de brievenbus. Het doosje is te bestelen bij de webshop van Jij bent Uniek (www.jijbentuniek.com/webshop) en Pelgrim (www.pelgrimonline.nl) en wordt (bij bestelling voor 15.00 uur) dezelfde dag verzonden.

De teksten zijn in de ‘je-vorm’ gedrukt en de vertalingen komen uit ‘Het Boek’.

De doosjes zijn door hun vormgeving en kleurgebruik ook geschikt voor jongeren. Mooi om cadeau te geven aan de jeugdgroep of zondagschool (bovenbouw) voor bijvoorbeeld Kerst of om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Uitstekend idee om te sturen naar uw gemeenteleden van uw kerk/ bijbelkring etc etc. Het kan bijvoorbeeld ook in kerstpakketten. Het is uit voorraad leverbaar!