Een boek voor heel belangrijke opvoeders: vaders!

0
448

Onlangs verscheen bij uitgeverij Ark Media hét boek voor vaders, geschreven door Stephen van der Leij: Daddycation. Het boek is eigentijds en geschreven met een gezonde dosis humor en kwetsbaarheid. De lezer wordt uitgedaagd en meegenomen in een zoektocht: hoe word ik de beste vader voor mijn kind? Het boek laat vaders kijken in hun eigen ziel: naar hun verdriet, dromen, gemiste kansen, verleden, heden en toekomst.

Volgens Stephen zit het karakter van de perfecte vader al in de man. Daarom wil hij als een beeldhouwer de kunst van het vaderschap uit de man beitelen. Van de lezer vraagt dat misschien lef, maar uiteindelijk heeft hij dan wel iets heel kostbaars in handen.

Henk Stoorvogel, directeur 4e Musketier, voorganger VEZ over Daddycation:
“Stephen weet als geen ander hoe cruciaal vaderschap is, juist in deze tijd. Niet alleen vanuit zijn persoonlijke leven, maar ook
vanuit zijn begeleiding van honderden jonge mensen heeft hij een bijzondere kijk op vaderschap ontwikkeld. Deze ervaring, gekoppeld aan een originele kijk op de Bijbel, heeft geleid tot een belangrijk boek dat elke vader zou moeten lezen. Daddycation helpt je om de belangrijkste taak als man – die van het vaderen van hen die jou toevertrouwd zijn – met toewijding en vreugde vorm te geven.”

Over Stephen van der Leij
Hij is getrouwd met Berdien, vader van twee jongens, fotograaf, predikant en pastor op een MBO instelling. Dit is zijn eerste boek, opgedragen aan zijn vader. Zowel door zijn werk als pastor als ook vanuit zijn rol binnen De Stadskerk in Groningen staat de auteur dicht bij de leefwereld van jongeren. Zijn blik op vaderschap in combinatie met zijn eigen vaderschap past daarom goed bij de jongeren en ouders van deze tijd.

Daddycation – Toegewijd vader zijn | Stephen van der Leij | paperback, 96 blz. | ISBN 9789033802157 | € 14,99 | Ark Media