Een relevante kinderbijbel voor drukke mensen

0
306
Onze levens zijn hectisch. Als je kinderen hebt begrijp je dat vast. Soms voelt het alsof onze agenda’s ontploffen. Dus waarom zou je tijd besteden aan dit boek? Omdat het allerbelangrijkste wat we in ons leven hier op aarde kunnen doen, is je kinderen leren hoe ze Jezus volgen.

Judah en Chelsea Smith brachten in het voorjaar van 2016 een fantastisch geïllustreerde, relevante én humoristische kinderbijbel uit. “We willen onze kinderen leren hoe blij Jezus met hen is. In dit Bijbel Verhalenboek focussen we ons op Jezus’ blijdschap over ons, dat schemert door in elk verhaal. Wij willen dat kinderen snappen dat zij het favoriete stukje van Gods schepping zijn!”
   

Een unieke kinderbijbel
Uniek aan deze kinderbijbel zijn de praktische voorbeelden waarmee elk verhaal wordt geïntroduceerd. Al voordat kinderen het verhaal horen, begrijpen ze hoe de boodschap van de Bijbel relevant is in hun dagelijkse leefwereld. De verhalen zijn grappig en ongecompliceerd, met name geschreven voor kinderen van ongeveer 3 tot 10 jaar oud. Het boek bevat naast humor ook fantastische illustraties, maar het is de praktische, eerlijke en natuurlijke toepassing waarmee elk hoofdstuk wordt afgesloten die hen leert hoe ze Jezus echt kunnen volgen.

Dit boek staat garant voor waardevolle momenten voor ouder en kind samen, het inspireert zowel ouder als kind om Jezus te volgen en Hem te vertrouwen, de rest van je leven.

Over de auteurs
Judah en Chelsea Smith zijn de senior pastors van Churchome, een bloeiende multi-site kerk in Seattle, Washington. Judah is bekend vanwege zijn frisse, sterke en humoristische boodschap om het geloof relevant te maken voor het leven van elke dag. Judah is ook de auteur van o.a. Jesus Is ____. Chelsea is een talentvolle leider en spreker, die bekend staat om haar nuchtere wijsheid, authenticiteit, humor en sterk geloof.

Hardcover – 208 pagina’s – full color
ISBN 9789082858730
Prijs € 33,95

Bron: Unravel Publishers