Nieuwe challenge: Zuiver zwanger

0
507

Ja, je leest het goed! Er komt een nieuwe challenge… en dit keer voor een heel specifieke groep: zwangeren!

Alles is uit Hem ontstaan, alles is door Hem geschapen, alles heeft in Hem zijn doel. Hem komt de eer toe tot in eeuwigheid.
Amen.

Romeinen 11:36

Een aantal maanden geleden verscheen er bij Gideonboeken een nieuw boek: Zuiver Zwanger. In dit boek combineert Rianne Versteeg op een heel mooie manier de wijsheden van deskundigen en haar eigen ervaringen met de waarheden uit het Woord van God.

Ben jij zwanger en wil je bemoedigingen ontvangen? Dan is deze challenge zeker iets voor jou. Je kunt elke werkdag in de maand februari een mail toegestuurd krijgen met informatie over hoe je God meer kunt betrekken bij je zwangerschap en bevalling en wat de Bijbel over deze onderwerpen zegt. De mails zijn geschreven door Rianne, deels gebaseerd op het boek en aangevuld met nieuwe informatie.

De wereld waarin we leven is niet perfect en wijzelf zijn dat ook niet, maar je kunt als vrouw de keuze maken om zwanger te zijn en moeder te worden mét God. Dat geeft blijdschap en vertrouwen – en beide zijn onmisbaar voor een fijne zwangerschap en bevalling.

Heb je interesse? Meld je dan hier aan.

Het is ons gebed en verlangen dat jij als zwangere weet dat jij je in alles door Hem kunt laten leiden en dat Hij met je is. Elke dag, elk uur, elke minuut, van seconde tot seconde… Hij kent je en Hij is je Maker. Hij wil jouw leven vruchtbaar laten zijn en je zegenen.

Over Rianne
Rianne Versteeg-Aantjes (1988) was als jong meisje al gek op baby’s en gefascineerd door alles wat met zwangerschap en geboorte te maken had. Op haar negentiende trouwde ze met haar grote liefde Danny en samen kregen ze vier kinderen. Rianne is enthousiast christen en heeft ervoor gekozen grotendeels thuis te zijn bij haar jonge gezin. Ze woont op het platteland van Lopikerkapel en houdt van schrijven, handletteren en creatief bezig zijn. Het is haar droom om, met Zuiver Zwanger, vrouwen te inspireren en te bemoedigen tijdens hun zwangerschap en bevalling, wellicht in de toekomst als zwangerschapscoach of doula.

Bron: Gideonboeken