Reiseditie van het populaire spel Kaarten op Tafel

0
323

Het christelijke spel Kaarten op Tafel is inmiddels meer dan 70.000 keer verkocht. Nu brengt NEEMA Games in samenwerking met de EO en Agapè dit zomerseizoen een reiseditie van het populaire spel uit. De reiseditie is vanaf heden verkrijgbaar bij alle christelijke boekhandels en webshops.

De Kaarten op Tafel – reiseditie, met prikkelende vragen, is ideaal als ijsbreker of gezelschapsspel tijdens een mooie zomeravond. Het reisformaat zorgt ervoor dat het spel makkelijk mee te nemen is in de rugzak of koffer. Een mooie kans om elkaar in een nieuwe omgeving beter te leren kennen en om met elkaar in gesprek te raken over jezelf, de ander en God.
Henk Nennie-van Gemeren van NEEMA Games vertelt: ‘Toen we jaren geleden deze laagdrempelige gespreksstarter ontwikkelden, hadden we niet verwacht er 70.000 exemplaren over de toonbank zouden gaan. Zoals we gehoopt hadden helpt Kaarten op Tafel mensen aan een goed gesprek met elkaar.’

Het spel
Leer elkaar kennen of beter kennen met dit spel als ijsbreker, gezelschaps- of kennismakingsspel.

Het Kaarten op Tafel-spel biedt de mogelijkheid om op een leuke, ontspannen en een beetje prikkelende manier met elkaar in gesprek te raken over jezelf, de ander en God. Beantwoord vragen met betrekking tot persoonlijkheid, relaties en ontspanning. Hoe zien anderen mij? In de categorie ontmoeting zullen je medespelers het je vertellen.

Kortom: een spel om bij elkaar in de kaart te kijken!

KAARTEN OP TAFEL
REISEDITIE
EAN: 9789492925480
Prijs: € 9,99
Leeftijd: 18+
Spelers: 2+
Speelduur: 30-120 minuten

Bron: NEEMA