Vakantiebijbelgids nu ook voor kids

0
301
Naast onze vertrouwde vakantiebijbelgids is er deze zomer voor het eerst een speciale vakantiebijbelgids voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 9 jaar. Hanna Holwerda, kinderboekenauteur schreef deze kidseditie. Beide vakantiebijbelgidsen nemen je gedurende drie weken mee op reis aan de hand van overdenkingen die dit jaar gaan over het licht. Niet alleen het zonlicht buiten, of het licht van je zaklamp, maar ook het licht dat God in jouw leven wil geven.
 
Zomerse overdenkingen
Met de Vakantiebijbelgids wil Ark Mission vakantievierders inspireren om te genieten van Gods goedheid. Of je nu thuis blijft of op reis gaat, de vakantie is het ultieme moment om eens rustig om je heen te kijken en oog te hebben voor al het moois dat God ons geeft. Dit jaar zijn de overdenkingen geschreven door Lianne Post, rond het thema ‘zonnestralen’. Die boodschap raakt aan de kern van het verhaal dat Ark Mission wil verspreiden: het verhaal van hoop, liefde en vergeving.
 
Kidseditie
De populariteit van de Vakantiebijbelgids is groot. Elk jaar reist het gidsje mee naar allerlei bestemmingen; hij belandt op duizenden campingtafels en wordt gelezen in vakantieparken en achtertuinen door het hele land. Omdat de Vakantiebijbelgids juist ook door gezinnen veelvuldig gebruikt wordt, is er deze zomer een speciale Vakantiebijbelgids voor Kids voor kinderen van 4 tot 9 jaar ontwikkeld. Kinderboekenschrijfster Hanna Holwerda nodigt de kinderen uit om te speuren, te ontdekken en creatief te zijn.
De kidseditie volgt dezelfde thema’s als de gewone Vakantiebijbelgids waardoor gezinnen samen met hetzelfde thema aan de slag kunnen.
Jolanda Kromhout, Algemeen Manager Ark Mission: ‘Hoe mooi is het als ouders en kinderen samen kunnen genieten van de zon en de rust en ook samen aan de slag kunnen met de Vakantiebijbelgids. Een kostbaar moment om met elkaar het verhaal van de Bijbel te ontdekken.’
 
Bestellen
Losse exemplaren zijn gratis verkrijgbaar bij de plaatselijke christelijke boekhandel, zolang de voorraad strekt. Beide edities van de Vakantiebijbelgids zijn vanaf 30 stuks te bestellen via de website van Ark Mission. Bovendien zijn beide Vakantiebijbelgidsen dit jaar ook online beschikbaar. Deze is vanaf 1 mei gratis te downloaden via arkmission.nl/vakantiebijbelgids.

Bron: Ark Mission