Wie veel werkt, mag veel rusten: ontdek het in De kracht van rust

0
389

Je agenda zit vol en in je hoofd is het druk. De balans tussen werken en rusten is kwijt. Hoe zorg je ervoor dat je weer met plezier je leven leidt en ook in de komende periode zo werkt en leeft dat je niet opgebrand raakt?

Zojuist is verschenen bij Uitgeverij Ten Have het nieuwste boek van Mirjam van der Vegt. Van der Vegt geeft ons in De kracht van rust 8 tegendraadse lessen over werk en het goede leven. Elke les leert je een beweging te maken richting Gods liefde en te leren leven uit vertrouwen.

Het boek biedt onverwachte en praktische handreikingen om vanuit rust te leven en te werken. Beoordeel de dag naar wat je zaait in plaats van oogst. Ontdek hoe pauzes zichzelf terugverdienen en dat alles wat vandaag op je pad komt, genoeg is. Van der Vegt spoort ons aan te leven vanuit onze diepste waarden en onze kwetsbaarheid te omarmen. Juist dan komt de rust die we zo verlangen naar ons toe.

De lessen worden ondersteund door inspirerende verhalen van rapper Typhoon, bergbeklimmer Katja Staartjes, bisschop Ancelimo en ervaringen van vele andere harde werkers, onder andere vanuit de kloostertraditie. Zij laten zien dat je in goed gezelschap verkeert wanneer je gas terugneemt en de rust beoefent die God geschapen heeft.

Mirjam van der Vegt (Houten) is auteur en stiltetrainer. Ze geeft retraites, lezingen en trainingen rondom rust en stilte. Van de Stiltelijn werden al meer dan 50.000 boeken verkocht. www.dekrachtvanrust.nl / www.mirjamvandervegt.nl

Specificaties
Titel: De kracht van rust. 8 tegendraadse lessen over het werk en het goede leven.
Mirjam van der Vegt | Paperback | ISBN: 9789025909024 | Pagina’s: 200
20 oktober 2020 | Prijs: € 20,99 | Verkrijgbaar bij www.pelgrimonline.nl en bij de christelijke boekhandel.

Aanbevelingen
Deze inspirerende persoonlijke tekst is rijk, bemoedigend en uitnodigend. Aandachtig te lezen, traag en rustig zoals een monnik door de kloostergangen schrijdt. Het boek nodigt je uit naar de innerlijke werkplaats te komen, daar waar je je soms alleen waant maar niet bent. Een prachtboek op hartsniveau!
Prof. dr. Gabriël G. Anthonio

De kracht van rust brengt mij naar de trage vragen van mijn leven en ons bestaan. Niet alleen wijst het boek naar je oneindige binnenwereld, maar ook richt het een mooie blik naar buiten om van anderen te leren. Zo is rust geen kunst, maar een levenswijsheid!
Minella van Bergeijk, directeur Tear Nederland

Dit boek is een ode aan rust en ontspanning. Zo nodig in de huidige digitale tijd met constante veranderingen.
Katja Staartjes, atlete, bergbeklimmer en trainer