15 dagen gebed voor de hindoe-wereld

0
336
Bid samen met christenen wereldwijd voor onze 1,1 miljard naasten. 15 dagen gebed voor de hindoe wereld is dit jaar nieuw in Nederland. De jaarlijkse internationale gebedscampagne wil de kerk wereldwijd verenigen in gebed voor hindoe-naasten. Door middel van een gebedsboekje leren christenen over het hindoeïsme beter kennen en krijgen ze vanuit bijbels perspectief richtlijnen over hoe je kunt bidden voor hindoes.

De campagne kent 15 ‘focusdagen’, van komende zondag tot en met 3 november. In deze periode valt Diwali, het grootste hindoe-festival. Maar bidden kan natuurlijk altijd. Het gebedsboekje is daarom een vol jaar te gebruiken.

Het team achter de campagne: “We geloven dat gebed doorbraken tot stand brengt. We zijn geen professionele schrijvers of redacteuren, maar gewone mensen die Jezus volgen en onze hindoe-vrienden liefhebben. Ons verlangen is dat zij de liefde van Christus leren kennen.

Het gebedsboekje dat we maken geeft je daarom een kijkje in de levens van hindoes, zodat je hen beter kunt begrijpen, effectief voor hun kunt bidden en in liefde naar hen uit kunt reiken.”

De Nederlandse editie van de campagne is een initiatief het India Adoptie Plan en Jeugd met een Opdracht. Het Nederlandse team: “In onze bediening ondersteunen we lokale zendingswerkers in India, Pakistan en Bangladesh. We zien de nood. We hebben het over 15% van de wereldbevolking, 2600 bevolkingsgroepen waarvan bijna 92% niet of nauwelijks de kans heeft om het evangelie te horen. Wij bieden het gebedsboekje daarom in het Nederlands aan als een hulpmiddel aan om gericht en strategisch te bidden.

We willen alle christenen in Nederland van harte uitnodigen om mee te doen aan deze gebedscampagne. Samen in liefde en waarheid bidden voor onze hindoe-naasten.”

Voor meer informatie en bestellingen: www.15dagen.nl