Leen Koster zend eerste aflevering ‘Onderweg met God’ uit

0
415

Woensdagavond, 22 april jongstleden, stond de eerste aflevering van het programma ‘Onderweg met God’ gepland. Live op Facebook en YouTube wel te verstaan. De aflevering die aanvankelijk om 20:00 uur gepland stond startte vanwege een technisch probleempje iets later maar dit mocht de pret niet drukken.

Het programma liep verder vlot door, geleid door Leen Koster die gewend is live te zingen en te spreken. Een mooi initiatief van Koster die in deze crisistijd met zijn gemeente extra actief is om het gemeenteleven blijvend te stimuleren en er te zijn. Mooi om te zien dat een bijna lege kerk en zoomende camera ’s geen bezwaar hoeven te zijn voor het spreken en musiceren met elkaar zonder camera vrees. Hetgeen leidde tot een mooi geheel vol van bemoediging.

In het programma stonden twee getuigenissen centraal naast livemuziek en een overweging van Koster die sprak over Bartholomeus. Bartholomeus sprak Jezus aan met de titel ‘Zoon van David’ en legde zijn oude leven af. Het hele programma kunt u op YouTube bekijken en beluisteren.