Bij de heiligverklaring van Moeder Teresa

0
162
Moeder Teresa werd gisteren heilig verklaard door de Rooms Katholieke kerk. Wat een aards gedoe. Wat een afgoderij. Hoe komen ze erbij om moeder Teresa zo naar beneden te halen. Het komt God toe om ons te verhogen. Natuurlijk mogen we onder de indruk zijn voor de werken der barmhartigheid die zij voor de ‘minste van Mij’ heeft gedaan. Ze verliet haar klooster om de armen op straat een druppel water te geven en de stervenden de laatste troost. Ze trok de wereld door overal waar de armoede toeslaat. We hebben de zegen ervaren toen we onze kleindochter uit haar huis in Nairobi mochten verwelkomen in onze familie. Wat een liefde dat het leven van dit kindje gered mocht worden.

Door Bert Dorenbos

Moeder Teresa kreeg een staatsbegrafenis in het India van de Hindoes. Met nu een extreme Hindoe President Modi aan het roer, die de vervolging teugel laat vieren en extreme Hindoes hun gang laat gaan tegen christenen, zou er zeer waarschijnlijk geen staatsbegrafenis geweest zijn. Het is ten hemel schreiend om te zien hoe in de Hindoe traditie nog steeds het meisje, de vrouw, op afschuwelijke wijze gediscrimineerd, vernederd, misbruikt, aangerand en geaborteerd wordt.

Bij de uitreiking van haar Nobelprijs voor de Vrede verklaarde moeder Teresa dat er helemaal geen vrede is, maar dat er een vreselijke wrede Derde Wereldoorlog in de moederschoot woedt. Elke hartslag sterft een kindje door abortus en miljoenen en miljoenen ook in India. Nu totaal wereldwijd al meer dan anderhalf miljard en elke jaar vijftig miljoen meer. We hebben dus 20 % van de wereldbevolking uitgemoord. Wereldwijd woedt een agressieve demonische afgodendienst om ongeboren kinderen te vermoorden. Het is Laborday in Amerika op weg naar de Presidentsverkiezingen in november waarbij een hevige strijd woedt bij de ‘Democraten’ om ongeboren kinderen nog meer uit de weg te ruimen. En in eigen land zijn de zogenaamde ‘democratische’ kindermoordenaars op weg naar onze Tweede Kamer verkiezingen 15 maart 2017 nog agressiever bezig om abortus nog meer vrij te geven.

Geen wonder dat het oordeel op ons af dendert en het getal van hen van wie het bloed onschuldig vergoten is, vol raakt en de Here God daar een einde aan gaat maken om Zijn eeuwig koninkrijk van recht en gerechtigheid te grondvesten. Geen wonder dat de wereld schudt en wankelt en alles zich concentreert op de strijd in het Midden-Oosten waar God zelf gaat ingrijpen in de geprofeteerde eindstrijd in het dal van Armageddon. Ook nu nog luidt het woord voordat het te laat is: Bekeert U!