Na een succesvolle online training komt YIB met drie nieuwe trainingen

0
759

Heb je soms het idee dat je niet echt tot ontplooiing komt? Dan hebben we goed nieuws. Na het succes van de afgelopen online training ‘Ontwikkel een positieve mindset’ starten er in januari weer nieuwe YIB-trainingen.

Ontdek wie je bent
en wat Gods doel is voor je leven

Na een succesvolle online training komt YIB met drie nieuwe trainingen Ontdek wie je bent en wat Gods doel is voor je leven Heb je soms het idee dat je niet echt tot ontplooiing komt? Dan hebben we goed nieuws. Na het succes van de afgelopen online training ‘Ontwikkel een positieve mindset’ starten er in januari weer nieuwe YIB-trainingen.

YIB staat voor Your Inner Beauty; de liefde, de kracht en het potentieel dat in jou zit! Deze potentie willen we er uit zien komen, zodat vrouwen tot bloei komen en een positieve invloed hebben op hun omgeving. Vragen als: ‘Wat is mijn doel? Waar leef ik ten diepste voor? Wat zijn mijn unieke kwaliteiten en hoe kan ik die inzetten?’ komen veelvuldig in de trainingen terug.

Ruth van Mierlo, oprichter van YIB, heeft zelf ondervonden hoe het is om gebukt te gaan onder perfectionisme, schuldgevoel en een gevoel van doelloosheid: “Ik had van binnen zo vaak het gevoel: Ik doe het niet goed genoeg. Ik ben niet goed genoeg. Als de dag begon, dacht ik aan alles wat ik ‘moest’ en kon daar als een berg tegenop zien. Ik was erg bezig met wat anderen van mij dachten en ik legde de lat heel hoog. Heel vermoeiend en ongezond om zo te leven. Ik raakte burn-out. Nu heel wat jaren later, heb ik geleerd om te zien hoe God over mij denkt. Ik heb geleerd om veel positiever te denken en te praten. Ik ben zoveel blijer geworden, heb perspectief gevonden in mijn leven. Een doel. Ik LEEF! Ik ben blij. Ik neem nu graag vrouwen mee. Ik hou van die cultuur van bemoediging.”
Deze passie om vrouwen te helpen om tot hun bestemming te komen, is de drijfveer van waaruit YIB is ontstaan. De missie van YIB is: Empowering women to fullfil their destiny.

Ruth vertelt: “Inmiddels geven we met een mooi team alweer acht jaar trainingen om vrouwen te helpen in hun bestemming te komen en Gods liefde voor hen ten volle te ervaren. Voor veel vrouwen die deelnemen is een YIB-training de start van een transformatie in zichzelf.”

Voor wie meer wil kennismaken met YIB hebben we een gratis webinar gemaakt met als titel: ‘Ontdek Gods doel voor je leven’. Tijdens dit webinar komen de verhalen van verschillende vrouwen aan bod die vertellen hoe zij tot ontplooiing gekomen zijn. Via onze website kun je op de hoogte blijven van onze activiteiten. Op deze website zijn ook de links te vinden naar onze Facebook-pagina en ons Instagramaccount.

Bron: YIB Women