Nieuw! De Teken-7-daagse

0
503

Enkele weken geleden lanceerden we het feuilleton ‘Een traan is als een bos’. Honderden mensen tekenen inmiddels mee. Misschien denk je: leuk die bomen, maar ik kan niet tekenen! Sommigen krijgen spontaan last van hartkloppingen als ze daar alleen al aan denken. Maar voor degenen die nieuwsgierig zijn wat er gebeurt als ze los van hun verwachtingen gaan tekenen, lanceren we vanaf dit moment een aanvullend initiatief: de Teken-7-daagse met André Bikker van De Schilderschool.

Je kunt de Teken-7-daagse los of aanvullend op het feuilleton volgen. Je hebt geen ingewikkelde tekenmaterialen nodig: een potlood is al voldoende.

Elkaar steunen
Wist je dat bomen zich ondergronds met elkaar verbinden? Ze helpen elkaar in tijden van nood en bloeien samen. Zo zijn het bomenfeuilleton en de Teken-7-daagse ook ontstaan in een tijd waarin al onze andere inkomsten wegvallen. We maken reële kosten voor beide losse initiatieven, en vragen deelnemers om mee te doen op basis van een vrijwillige donatie. Zo kunnen mensen die het nu heel moeilijk hebben voor minder meedoen en zij die genoeg hebben anderen met meer ondersteunen. Van de opbrengsten worden meerdere ondernemers geholpen die geen recht op overheidssteun hebben, maar toch al hun inkomsten zagen wegvallen.

Samen een bos!

Bron: Mirjam van der Vegt