Vier locaties voor vakanties en conferenties

0
331
De Betteld is een christelijk vakantiepark en conferentiecentrum met vier vestigingen verspreid over het hele land. Jaarlijks organiseren we veel conferenties, vakanties en bijbelstudies. De Betteld heeft vestigingen in Zelhem, Cadzand-Bad, Amerongen en Doorn.

De eerste vestiging is geopend in 1972 in Zelhem en is inmiddels uitgegroeid tot een groot vakantiepark en conferentiecentrum. Er staan chalets, stacaravans, er zijn kampeerplekken en een grote Herberg waar 147 mensen in kunnen overnachten. Op het centrale plein staat de Ichtus, een grote conferentiehal met een capaciteit van 1.900 bezoekers. Er zijn goede mogelijkheden om zelf uw conferentie op de Betteld Zelhem te organiseren. We bieden genoeg verblijfmogelijkheden en het is mogelijk om de catering van uw conferentie door ons te laten verzorgen, net als de inschrijvingen en de promotie.

Amerongen is een gezellige houten groepsaccommodatie die plek biedt aan 80 personen. De blokhut ligt middenin de bossen van Utrechtse Heuvelrug en is dus de ideale plek voor avonturiers en natuurliefhebbers. De accommodatie zelf is uitgerust met een grote buitenspeeltuin, gezamenlijke ruimte met open haard, twee vergaderruimtes, voldoende sanitair en een grote keuken. Ideaal voor schoolkampen, gemeenteweekenden of familieweekenden!

Brandpunt Doorn is een prachtig landhuis dat, net als Amerongen, in de Bossen van Utrechtse Heuvelrug ligt. Het is een mooi statig gebouw met een prachtige eetzaal, vergaderruimtes en workshopruimtes, een grote keuken, en 23 slaapkamers. In Het Brandpunt worden gedurende het hele jaar conferenties georganiseerd die u kunt bezoeken.

Cadzand-bad is nu nog een gezellige boerencamping, maar daar komt verandering in. Vanaf 2019 gaan we beginnen met de bouw van een prachtig christelijk vakantiepark met 40 bungalows, 20 villa’s en 40 glampinglodges. En de vakantiewoningen zijn te koop! U kunt deze mooie villa’s of bungalows, vlakbij zee, kopen en verhuren als vakantiewoning.