5 fases voor een leven vanuit Gods kracht

0
331
Leef je roeping is een nieuw boek, geschreven door Carianne Ros en Nelleke de Wit. Het team achter hun eigen bedrijf Powervrouwen.

“Er zijn ontzettend veel vrouwen die niet op de juiste plek zitten qua werk, soms zelfs burn-out raken, of vastlopen door alle ballen die ze in de lucht houden. Ze verlangen naar rust en balans, maar ook naar meer voldoening. Hoe doe je dat precies anno 2019, waar alles ‘snel’ gaat en de prikkels je om de oren vliegen? Hoe houd je grip op je leven?” aldus Carianne Ros en Nelleke de Wit.

Dit boek beschrijft aan de hand van een luchtige metafoor de 5 fases in je leven waar je als mens voortdurend doorheen gaat als het gaat om het maken van keuzes. Het bevat praktische handvatten om achter Gods roeping met je leven te komen, belemmeringen te overwinnen en je leven zó te organiseren dat er daadwerkelijk tijd en ruimte is voor het leven van deze roeping. Gods onvoorwaardelijke liefde biedt, in combinatie met jouw uniek-zijn, het onwankelbare fundament voor dit krachtige leven. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar je roeping, vanuit een basis van rust en balans.

Nelleke en Carianne over Leef je roeping
“Leef je roeping geeft je houvast, omdat het je stap voor stap de weg wijst naar een leven waarin jij de dingen doet die 100% bij je passen. Waarbij niet langer je agenda jou regeert, maar jij je agenda. Leef je roeping geeft richting en houvast om vanuit een basis van rust en balans die dingen te gaan doen die God in je heeft gelegd. Zodat je weet wat je wilt en gericht keuzes kunt maken. Iedere dag weer. Zonder jezelf te verliezen of op te branden.”

Over de auteurs
Carianne Ros is schrijver, spreker, trainer bij TotalBalance en één van de oprichters van Powervrouwen. Haar missie is om mensen (terug) in balans te brengen met God, zichzelf en hun omgeving. Ze heeft als personal coach en christentherapeut 16 jaar haar eigen praktijk gehad en een methode ontwikkeld die gebaseerd is op therapie, coaching en pastoraat.

Nelleke de Wit coacht sinds 2015 vrouwen. Haar missie is om vrouwen te helpen bij hun zoektocht; op zoek naar wie ze zijn, wat ze graag willen, welke talenten en dromen ze hebben en welke werkplek bij hen past. Haar opleiding heeft ze gevolgd aan de Academie voor Counselling en Coaching. Ze is aangesloten bij de Vereniging van Christen Coaches. Samen met Carianne heeft ze het bedrijf Powervrouwen: www.vrouwen-met-power.nl.

Bron: Ark Media / Bestel dit boek bij Pelgrimonline