De Bron van de eeuwige jeugd

0
444

Bij Vision Uitgeverij is het debuut van Arjen Verboom verschenen: De Bron van de eeuwige jeugd. Het is een boek gericht op herstel en psychische gezondheid. De insteek van het boek is bemoediging en richting geven aan mensen vanuit het Vaderhart van God.

Onze huidige samenleving lijkt dermate complex te worden, zodat steeds meer mensen psychische problemen ervaren. We zien nog steeds een toename van depressiviteit, een toename van mensen met burn-out symptomen. Door middel van dit boek wil Arjen Verboom mensen hoop en perspectief bieden. Hij streeft naar nieuwe inzichten voor een vernieuwde levensstijl.

De basis van dit boek is het bekende Bijbelse thema ‘Worden als een kind’. Wanneer Jezus deze woorden spreekt, gaat het theologisch in eerste instantie over nederigheid. Maar door de hele Bijbel heen zien we aanwijzingen om te groeien in vrijheid, in eenvoud, in onbevangenheid, in overgave en in vertrouwen. Dit geeft handvatten en richtlijnen voor het dagelijkse leven. Het boek is gericht op herstel, psychische gezondheid en vrijheid. Een boek dat helpt om weer vernieuwd door het leven te gaan.

De Bron van de eeuwige jeugd (ISBN 9789075613582) is verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel voor € 15,95.

Bron: Vision Uitgeverij