Dit is wat Gods Woord wereldwijd teweeg brengt

0
439

Vandaag verschijnt bij Wycliffe Bijbelvertalers Nederland een uniek bookazine met de titel: Vol bewondering. In het bookazine staan 50 korte, indrukwekkende verhalen gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Elk verhaal getuigt over de kracht van Gods Woord, heeft een bijpassende poster en sluit af met een gebed, een overdenking of een opdracht.

Het is indrukwekkend wat Gods Woord teweeg brengt. Mensen veranderen, de impact van de Bijbel is groot. Bram van Grootheest, directeur Wycliffe Bijbelvertalers: “God werkt in mensenharten: toen, nu en tot Hij komt. Ik zie dat Gods werk doorgaat, ondanks wat er hier op aarde ook gebeurt. Dat vieren we graag, met iedereen. Met dit bookazine vieren we ons 50-jarig jubileum. Het bookazine bemoedigt en laat zien wat Gods Woord wereldwijd teweeg brengt.”

Over de auteurs
Bijna elk verhaal is geschreven door een andere auteur en vanuit allerlei plekken op de wereld. De diversiteit aan schrijvers is groot: De verhalen komen van Bijbelvertalers, veldmedewerkers, voorgangers en christenen wereldwijd. Ook verhalen uit Nederland laten Gods kracht zien: onder andere Christian Verwoerd en Jurjen ten Brinke delen hun verhaal. Het bookazine geeft een openhartig inkijkje in de levens van jong en oud. In elk verhaal raakt Gods Woord het hart.

Jubileumjaar
Het hele jaar door viert Wycliffe Bijbelvertalers – aangepast – haar jubileum: in juni via een goed bekeken livestream, al meer dan 1000 vrouwen volgen de speciale podcast ‘Leven en geven vanuit Gods Woord’ en nu volgt het unieke bookazine met 50 verhalen.

Softcover | ISBN:978-94-9317-822-9 | 120 pagina’s | €9,95