Nieuw: Vuurbaak inspiratieboek voor zomerse dagen

0
324

Afgelopen week verscheen het Vuurbaak Inspiratieboek, voor iedereen die deze zomer op zoek gaat naar ontspanning en bezinning. Het boek staat vol brieven, columns, verhalen en overdenkingen van bekende auteurs uit het fonds van uitgeverij Vuurbaak.

Het leven is er door de coronacrisis anders uit komen te zien. Hoe we de zomer ook tegemoet gaan, vanuit huis of met het vooruitzicht van vakantie, het is een goed moment om stil te staan, te ontspannen en te bezinnen.

Peter Johannes van uitgeverij Vuurbaak vertelt: ‘Dit afwisselende inspiratieboek boordevol mooie bijdragen van onze auteurs leest als een magazine. Een aanrader voor de aankomende maanden, of je nu thuis blijft of op vakantie gaat.’

Boekomschrijving
Vrije dagen of weken zijn vaak momenten dat we – zelf, met onze partner of als gezin – bezinnen op wat we belangrijk vinden in ons leven. Het Vuurbaak Inspiratieboek geeft je voldoende stof tot nadenken en vermaak, of je nu thuis bent of onderweg!

Geselecteerd uit het brede fonds dat Vuurbaak te bieden heeft komen er o.a. brieven, columns, verhalen en overdenkingen voorbij rond thema’s als geloof, opvoeding, duurzaamheid, werk en vrije tijd. Daarnaast biedt het vele gespreks en doordenkvragen.

Het Inspiratieboek bevat bijdragen van onder anderen Rikkert Zuiderveld, Adrian Plass, Cocky Drost, Bert Reinds, Daniëlle Koudijs, Lisette van de Heg, Annemieke Reesink, Theanne Boer, Mirjam van der Vegt en Reinier Sonneveld.

Het Vuurbaak Inspiratieboek geeft inspiratie en bezinning voor iedereen!

VUURBAAK INSPIRATIEBOEK
Bezinning en ontspanning voor iedereen
Diverse auteurs
EAN: 9789055605729
Prijs: € 12,50

Verkrijgbaar bij alle christelijke boekhandels en webshops.