Beach Mission organiseert negen evangelisatie reizen in 2019

0
359

In 2019 organiseert de Nieuwerkerkse stichting Beach Mission voor het vijfde achtereenvolgende jaar weer evangelisatiereizen naar vakantiegebieden die populair zijn bij jongeren.

Door Henk van der Wijngaard

Drijfkracht achter de stichting is Nieuwerkerker Dirk Jan Boerman die al enkele keren het werk van de stichting toelichtte bij de toenmalig redactie kerken in de studio van omroep Zuidplas (Beach Mission te gast bij omroep Zuidplas) en deze zomer een samenwerking aanging met de andere Nieuwerkerkse evangelisatie stichting Naar House (Naar House en Beach Mission starten samenwerking). Voor 2019 zijn 9 reizen gepland naar: Lloret de Mar, Blanes, Salou, Texel en Sunny Beach.

Beach Mission is actief met evangelisatie in populaire badplaatsen onder uitgaande jongeren en wil een positieve impact hebben op de levens van jongeren en op uitgaansgebieden door hulp te bieden en door jongeren op een levens veranderende wijze met Jezus in contact te brengen. De aanpak bij de evangelisatiereizen is dat er ’s avonds en ’s nachts in het uitgaansgebied contact gelegd wordt met de jongeren en er één-op-één gesprekken worden gevoerd, dat men voor en met de jongeren bid als ze dat willen. In die gesprekken vertelt men over de relatie tussen God en de jongeren.

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook het artikel van de hand van Jacco Stijkel op Uitdaging over deze bediening.