Aanbiddingsband InSalvation presenteert nieuwe single ‘All Eyes on You’

0
313
De wereld door Gods ogen zien door die van ons gezamenlijk op Hem te richten. Dat is de boodschap van ‘All Eyes on You’, de nieuwe single van InSalvation. Het is de eerste single van het nieuwe studioalbum ‘EXODUS’, dat februari 2020 verschijnt. ‘All Eyes On You’ verscheen op 20 september via alle digitale kanalen. De videoclip is in première gegaan op het InSalvation kanaal op YouTube.

Zowel ‘All Eyes On You’ als het nieuwe album ‘EXODUS’ worden uitgebracht door de Britse platenmaatschappij Integrity Music. Hiermee zet InSalvation een grote internationale stap. De boodschap van het lied is dan ook universeel. Muzikaal is ‘All Eyes On You’ een echt ‘anthem’ en laat het een verrassend nieuw, pittig geluid horen. Het past bij de urgentie van de boodschap: een uitnodiging om samen met anderen de focus op God te houden, ook in roerige tijden.

Jafeth Bekx van InSalvation: “Het lied laat mensen gezamenlijk zingen: ‘We lift our eyes to You oh God, the King of Kings, our champion. You radiate with perfect love. We’ll seek your face ‘til kingdom come’. Het is ons verlangen, dat dit voor ieder mens de basis is om vanuit te leven. Met onze ogen gericht op God zien we de wereld en iedereen dit daarop leeft door Zijn ogen en zal Zijn Koninkrijk steeds meer zichtbaar worden”. Samen God aanbidden is volgens Jafeth erg krachtig. “We hebben als band zo vaak gezien, dat als we in eenheid gaan staan en samen God gaan aanbidden, er dan hele bijzondere dingen gebeuren. Iedereen heeft zijn ogen wel ergens op gericht”, zegt Jafeth. ”De thuissituatie, of een gebeurtenis op werk. Dit kan ervoor zorgen dat het lastig is om je op God te richten. Maar als we samen ‘All Eyes On You’ zingen, dan helpen we elkaar om niet onze situaties, maar God te laten spreken.”

‘All Eyes on You’ is vanaf 20 september 2019 te beluisteren via alle digitale kanalen, zoals iTunes en Spotify. De bijbehorende videoclip is te zien op YouTube. Het lied staat op het nieuwe album dat ‘EXODUS’ heet en op 7 februari 2020 verschijnt. De titel verwijst in beeldspraak naar de uittocht uit Egypte, op weg naar het beloofde land. Jafeth: “Iedereen heeft een ‘Egypte’ in zijn / haar leven dat we achter mogen laten om zo samen, als één volk en in eenheid op weg te gaan naar het land, de toekomst die ons beloofd is.”

De band
InSalvation is sinds 2006 niet meer weg te denken uit het christelijke muzieklandschap in Nederland. De band is bekend van liederen als ‘Vul Dit Huis Met Uw Glorie’, ‘Neon’, ‘Power in the Blood’ en ‘God Who Saves’. Het is een band met een hart voor aanbidding en gerechtigheid. InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan. Sinds 2012 bestaat de band naast Jafeth Bekx uit Sifra Bekx, Andy Stuijfzand, Tanja van Schuylenburg, Henny Mugge en Hanjo Fisser.

De stichting
InSalvation is meer dan alleen een band. Sinds januari 2015 is InSalvation een stichting met drie pijlers; Worship, Justice en Equipping. Jafeth: ”We hebben de droom en visie om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven van aanbidding en gerechtigheid.”

Meer informatie is te vinden op www.insalvation.com