‘Bron’ – De nieuwe single van Chesron feat. Reyer

0
360
Er is een grote kans dat je de debuutsingle ‘LEEF!’ van rasmuzikant en gospel-zanger Chesron al voorbij hebt horen komen op de radio of op Spotify de afgelopen zomer. De aanstekelijke zomer single weet steeds meer publiek te bereiken en heeft Nederland kennis laten maken met de frisse sound van worshipmuziek die Chesron wil brengen.
 
En stilzitten doet hij dan ook niet. Op 1 september verscheen er alweer een gloednieuwe single, dit keer met een iets ander karakter dan zijn voorganger: een kwetsbaar en toegankelijk aanbiddingslied: ‘Bron’. Voor de vervolgsingle heeft Chesron de hulp ingeroepen van bevriende worship-artiest Reyer, wiens liederen de afgelopen jaren al veelvuldig worden gezongen in de Nederlandse kerken. De twee werken al langere tijd samen bij diverse muzikale projecten en besloten vorig jaar samen de handen ineen te slaan en schreven ‘Bron’.
 
Chesron laat weten: “Het is supervet dat ik met dit nummer kan samenwerken met Reyer, die toch wel een groot muzikaal voorbeeld is voor mij. Ik zing al lang mee met zijn nummers en bewonder wat hij doet in worship Nederland, dus om dit nummer met hem te hebben geschreven en ook nog eens samen op te nemen vind ik echt bijzonder.”  
 
“Het mooie van Chesron is dat hij echt een hart heeft voor aanbidding, maar dit weet te combineren met een frisse en moderne muziekstijl, zoals ik het nog niet heb gehoord in Gospel Nederland.” laat Reyer weten. Gepaard met een stijlvolle en indrukwekkende videoclip, laat Chesron ons nog meer zien wat hij in huis heeft en waar wij als luisteraars de komende tijd nog zeker meer van gaan horen.