Eline Bakker komt met vierde single: ‘Alles waard’

0
395

Net voor de dagen waarin we mochten herdenken dat Jezus werd geboren, bracht Eline Bakker op 24 december haar nieuwe single ‘Alles waard’ uit. Een aanbiddingslied waarin de singer-songwriter zingt dat het allerbelangrijkste voor haar is om Jezus te leren kennen.

Het is Eline haar vierde lied, na onder meer het succes van ‘Jezus Overwinnaar’. Dat nummer werd de afgelopen maanden op YouTube in verschillende versies al meer dan 2 miljoen keer bekeken.

Succesvol zijn op een andere manier
Toch zijn het niet die aantallen die belangrijk zijn voor de Steenwijkse. ‘’We kunnen van alles bereiken in dit leven, en dat zijn mooie dingen. Maar het grootste wat ik bereikt wil hebben aan het eind van mijn leven is dat ik Hem ken, écht kan zeggen dat ik van Hem houd. Dat alle doelen die ik heb buigen voor dat ene ding: Hem meer en meer liefhebben. Dat is succes. Dat is mij ‘Alles waard’.”

Eline hoopt dat het lied christenen in Nederland woorden geeft om hun honger en verlangen naar Hem te uiten. En dat ‘Alles waard’ misschien zelfs honger opwekt in de harten van de mensen. ‘’Als ik het zelf zing, kom ik op een dieper punt van overgave en ik bid dat dit ook bij andere mensen zo mag zijn.’’

Een diepe liefde
Het lied is net als haar vorige nummers een live opname en is geschreven samen met Reyer. Niet alleen Eline haar prachtige stem, maar de muziek en krachtige woorden nodigen uit om mee te zingen. Woorden als: ‘’Ik leg het oude af, verlies mijn leven en vind het terug in U mijn Koning Jezus. Ik ben er over uit, ik geef mij over. Uw diepe liefde heeft mijn hart veroverd.’’ Een tekst die recht uit het hart van de zangeres komt en hopelijk harten van anderen raakt.

De single ‘Alles waard’ van Eline Bakker is online op Spotify beschikbaar.

Bron: Inspire Records