‘Meer dan genoeg’ nieuwe muziek het Adem Project

0
445

Vandaag komt de nieuwste single ‘Meer dan genoeg’ uit van het Adem Project. Het is de eerste nieuwe track van hun aanstaande debuutalbum.

Voor dit lied heeft Abigail Martina het initiatief genomen. Het lied, een cross-over tussen pop, soul en hedendaagse gospel is in het Nederlands geschreven, maar wel met invloeden vanuit verschillende culturele achtergronden. Passend bij het motto van Adem: “Goede Nederlandse songteksten komen harder binnen. Ze zijn rauwer, eerlijker, dichtbij en je weet wat je zingt.”

Abigail Martina: “Tijdens het schrijfproces kwam er één zin gelijk naar boven: ‘Meer dan genoeg.’ Ik begreep gelijk waarom. Ik heb een tijdlang gestruggeld met mijn zelfbeeld, totdat God mij overtuigde: ‘Dochter, stop met zoeken- Ik ben Meer dan Genoeg voor jou.’ Nu is het nummer afgeschreven en opgenomen met mijn vrienden van het Adem Project.”

De video is begin maart opgenomen in Amsterdam met hulp van Filmsterk. Voor de opnames van het lied is er samengewerkt met Stanley Clementina.

Bekende Nederlanders
Initiatiefnemer Filemon Peroti (G-Time) heeft de all star-formatie Adem Project samengebracht. Jay Way, William Wixley, Pearl Jozefszoon, Amanda Lock, Christiana Bohorguez (TV programma Beste Singer Songwriter van Nederland), Abigail Martina (The Voice), Roald Schaap, Chesron Sminia (Rechtstaat) en Ann Michelle Lee maken onderdeel uit van dit bonte gezelschap.

Bron: Reck Music