Bewegingskunst in de (online) kerkdienst

0
436

Vieringen, samenkomsten of erediensten zullen voorlopig alleen online plaatsvinden. Juist in deze onzekere tijden brengt het dans en mime duo It’s Moving het stuk ‘Hoop’ naar u toe. Speciaal voor Hemelvaart en Pinksteren.

‘Hoop’ gaat over het aanbidden van God in ons lijden. Over Zijn nabijheid, de vervulling met Zijn Geest, onze Trooster. Dit dans- en mimestuk van 5 minuten is eenvoudig te streamen, door middel van een filmbestand dat aangeschaft kan worden voor €25,- (excl. 9% btw). Beelden en geluid zijn van professionele kwaliteit en worden verzorgd door Mighty Impulse Media.

It’s Moving bestaat uit Job en Thessa die samen een dans- en mime duo vormen. Door middel van podiumkunsten vertellen zij verhalen waarin altijd de Liefde van God centraal staat. Zonder woorden weten zij het hart van jongere en oudere gemeenteleden te raken. It’s Moving wil hoop brengen in gevangenissen, op scholen, conferenties en in kerken. Juist in deze tijd van sociale distantie brengt It’s Moving door beelden Gods liefde dichtbij mensen.

Bij interesse voor het filmbestand ‘Hoop’ kunt u contact opnemen met Job en Thessa van It’s Moving – www.itsmoving.nl of info@itsmoving.nl