Online afscheidsconcert Elly en Rikkert

0
774

Elly en Rikkert nemen op 15 mei aanstaande definitief afscheid met een besloten, LIVE videoconcert vanuit theater Veluvine in Nunspeet waarvoor je nu exclusief kunt reserveren.

Meer info
De coronacrisis raakt ook de allerlaatste afscheidsconcerten van Elly en Rikkert, die gepland stonden voor dit voorjaar. Vanwege de gezondheid van Rikkert is verplaatsen naar het najaar niet mogelijk. Daarom nemen Elly en Rikkert op 15 mei definitief afscheid met een besloten videoconcert. Reserveert u voor dit online concert, dan krijgt u na afloop als aandenken ook een dvd met de registratie van het concert thuisgestuurd. Zo kunt u toch genieten van een allerlaatste concert van Elly en Rikkert.

Het afscheidsconcert wordt een wervelende muzikale avond met heel veel bekende (kinder)liedjes van Elly en Rikkert, precies zoals het in het theater zou gaan plaatsvinden. Dit videoconcert wordt gepresenteerd door Timzingt. Tijdens het eerste deel van het concert kunt u LIVE vragen indienen die Tim in de pauze aan Elly en Rikkert voorlegt. U kunt hen dan vanzelfsprekend ook persoonlijk bedanken.

Exclusieve toegang tot concert
U krijgt op de dag van het concert een e-mail vanuit TrueTickets met de toegangslink. Lukt het niet om op 15 mei te kijken, dan is de opname achteraf nog 14 dagen beschikbaar om terug te kijken.

Bron: TrueTickets