Naar House toch op pad!

0
407

De Nieuwerkerkse stichting Naar House heeft haar evangelisatie activiteiten bij de grote Houseparty’s gezien de huidige omstandigheden al in een vroeg stadium moeten stilgelegen en ook de jaarlijkse Naar House dag zal niet doorgaan. Toch vond de stichting een manier om tijdens de geldende Corona maatregelen de straat op te gaan.

“Helaas kunnen in deze tijd de ‘normale’ evangelisatieacties in de winkelcentra en bij de feesten (die er nu niet zijn) niet doorgaan. Inmiddels hebben we een andere manier bedacht om te evangeliseren: gewoon met de Naar House bus een rondje door het land te rijden. Afgelopen week zijn er drie ritten gemaakt waarbij vele mensen de teksten op de bus konden lezen: “Jezus zegt: Komt allen tot mij en Ik zal u rust geven.” en “Wie in Jezus gelooft heeft eeuwig leven”. Zo mochten we toch de blijde boodschap verspreiden. De komende weken hopen we vaker dit soort ritjes te maken dus het kan zijn dat je de bus langs ziet rijden.”

De stichting Naar House stelt zich primair ten doel het evangelie van de redding door Jezus Christus te verkondigen. Ook wil Naar House mensen waarschuwen voor de gevaren van (house)muziek en de (house)muziekscene.