Gezamenlijk Zondagsblad komt weer met inspiratiekrant

0
405

In september begint een nieuw kerkelijk seizoen, met nieuwe initiatieven en nieuwe activiteiten. Fantastisch dat kerken hun deuren weer mogen openen na de maandenlange stilte in de kerk. De inspiratiekrant van het Gezamenlijk Zondagsblad (GZ) besteedt hier volop aandacht aan.

Nog altijd zijn veel mensen bereid hun schouders onder kerkenwerk te zetten en zich daar volledig aan te wijden. De kerk is er voor de wereld en zal zich dus ook naar buiten toe willen presenteren. Om hier een steentje aan bij te dragen komt het Gezamenlijk Zondagsblad op 13 september weer met een speciale editie: de inspiratiekrant. Thema: Het goede leven. Hiermee volgt het Zondagsblad het landelijke thema van de PKN voor de startzondag. In deze uitgave zijn inspirerende artikelen en veel kerkelijk nieuws opgenomen. Dit blad wordt speciaal gemaakt om binnen, maar vooral ook buiten de kerk te verspreiden. Het benodigde aantal kan vanaf € 0,40 cent per exemplaar worden besteld via de site: www.gezamenlijkzondagsblad.nl.

Het Gezamenlijk Zondagsblad voor de Protestantse Kerk in Drenthe, Overijssel en Flevoland wordt vervaardigd door Topic Creatieve Communicatie te Wierden. Het zondagsblad informeert over ontwikkelingen in kerk, theologie en samenleving en houdt rekening met verscheidenheid binnen de kerken en de lezerskring.

Bron: Gezamenlijk Zondagsblad