Henk Ockerse nieuwe voorzitter inloophuis Koffie Enzo

0
313
Afgelopen week heeft het inloophuis Koffie Enzo in Nieuwerkerk a/d IJssel feestelijk afscheid genomen voorzitster Ingeborg van Driel. Van Driel heeft zich vanaf het allereerste begin ingezet voor het inloophuis en zich met anderen sterk gemaakt voor de oprichting en organisatie van inloophuis.

Door Henk van der Wijngaard

Het inloophuis heeft in Ockerse een nieuwe voorzitter gevonden. Inmiddels heeft Ockerse alweer enkele maanden achter de schermen meegedraaid en neemt nu met een gerust hart het stokje over. Het inloophuis krijgt met de nieuwe voorzitter steeds meer een interkerkelijk karakter nadat al eerder Karin Duinkerken als coördinatrice werd aangesteld.

Inloophuis Koffie Enzo is een laagdrempelig inloophuis waar met aandacht wordt geluisterd naar mensen die een goed gesprek nodig hebben. Ook mensen die alleen voor een kop-koffie-zonder-praatje het inloophuis willen bezoeken zijn van harte welkom.

Daarnaast worden bezoekers die een praktische of sociale hulpvraag hebben verder op weg geholpen. Koffie Enzo is gevestigd aan de Kerklaan 98 (Oude dorp, Nieuwerkerk ad IJssel) en is geopend op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 uur en dan bent u van harte welkom!