Pakistan, we love you!

0
627
Gisteravond begon de campagne opmerkelijk, met het volkslied van Pakistan en duizenden Pakistaanse vlaggetjes en telefoonlichtjes in de lucht. Deze mensen zijn zo trots op hun land, ondanks dat het vooral negatief in het nieuws komt. De opmerkingen die we krijgen van mensen over of we het wel zeker weten dat we moeten gaan, zijn niet op één hand te tellen.

Pakistan staat hoog op de lijst van vervolgde christenen van Open Doors en dat is niet voor niets. Vervolging is aan de orde van de dag. Van de week mocht ik de minister van mensenrechten ontmoeten, die een sleutelrol heeft gespeeld bij de vrijlating van Asia Bibi die inmiddels veilig in Canada is. Duizenden mensen waren in gebed betrokken voor haar vrijlating, nadat ze ter dood veroordeeld was.

Wat hier gebeurt, is misschien wel een antwoord op gebed van duizenden christenen. Talloze mensen verzamelden zich om het evangelie te horen, te bidden en te aanbidden.

David de Vos: “Daar sta je dan als doodnormale jongen uit Nederland. Duizenden moslims voor me, hongerig op zoek naar de ware God. Ik mag iets van Hem laten zien, iets over Hem vertellen. Het is teveel om te bevatten. Ik ben stil, dankbaar. Ja, God antwoordt gebed, bouwt Zijn koninkrijk en wij mogen er onderdeel van zijn.”

Bron: Go and Tell