Sponsoroptreden Open Doors groot succes

0
287
Zaterdag 18 mei jongstleden organiseerden Maria Driessen en Carla Vis van ‘Poppen en Meer’ twee sponsorvoorstellingen voor Open Doors en Mercy Ships.

Door Henk van der Wijngaard

Bijna 200 bezoekers bezochten de voorstelling ‘Inspecteur Hoezo zoekt het uit’ en de gehele opbrengst van de verkoop van kaartjes, stroopwafels, andere lekkernijen en handgemaakte producten kwam ten goede aan deze twee goede doelen. Het heeft bij elkaar het prachtige netto bedrag op geleverd van €1334,70. Hiervan gaat 1000 euro naar Open Doors en de rest naar Mercy Ships.

Dit deden zij om vervolgde christenen te bemoedigen en te steunen. Maria Driessen hoopt in oktober af te reizen naar Zuid Korea om daar langs de grens met Noord Korea de Muskathlon (21 km) te hardlopen. zij zal daar ook verdrukte en gevluchte christenen ontmoeten. Eric en Carla Vis zijn al jaren betrokken bij Mercy Ships, een organisatie die met een hospitaalschip naar de armste Afrikaanse landen vaart om daar gratis operaties te geven. Vaak de enige hoop voor mensen met diverse afwijkingen.  

“Oké, het is een klus maar wat was het de moeite waard!” aldus een tevreden Carla Vis.