Verwachtingsvol – christelijk zwangerschapsboek

0
269
Sestra brengt met Verwachtingsvol een christelijk zwangerschapsboek met bijbehorend negenmaandendagboek uit. Dit boek is de gehele zwangerschap als gids te gebruiken en is een uniek en vernieuwend product voor christelijke zwangeren. Juist in een periode waarin het geloof een belangrijke rol speelt, is een eerlijk en informatief zwangerschapsboek een ‘must’.

Het kleurrijke boek wisselt ervaringsverhalen van zwangere vrouwen af met medische informatie over de zwangerschap. Van week tot week brengt het de ontwikkeling van de baby in beeld. Vanuit christelijk oogpunt is er aandacht voor belangrijke keuzemomenten. Hier worden de verschillende overwegingen genoemd die christenen hierbij kunnen hebben. De lezer maakt met behulp van deze informatie zelf een afweging. Daarnaast is er iedere maand een sprekende overdenking.

Zwangere vrouwen beleven de zwangerschap met behulp van dit boek heel bewust. Verwerkingsvragen in het dagboekje helpen om stil te staan, te genieten van deze bijzondere periode en evenwichtige keuzes te maken.

Verwachtingsvol is geschreven door Esther van Lunteren (foto) en geïllustreerd door Myrthe Dornbos. Het boek kost € 29,95, het dagboekje € 9,95. De gehele set is te koop voor € 34,95.