Wat maakt jou gelukkig?

0
314
‘Het is ongrijpbaar, kwetsbaar, kostbaar, vluchtig en vergankelijk en we zoeken er allemaal naar: geluk!’ In Geloof & geluk gaat Janneke de Leede in op de vragen wat geluk eigenlijk is en wat ons gelukkig maakt. Hebben we er zelf invloed op? Kunnen we misschien leren om gelukkig te zijn?

Met Geloof & geluk snijdt De Leede bovendien een actueel thema aan: nooit eerder was het streven naar geluk zo belangrijk voor mensen als nu in de 21e eeuw. En dat terwijl het lijkt alsof we ongelukkiger zijn dan ooit. Aan de hand van verschillende thema’s en met behulp van mooie woorden neemt Janneke de Leede ons mee om op zoek te gaan naar wie wij zijn en om daar dankbaar voor te zijn, dan komt geluk namelijk vanzelf.

Over Geloof & Geluk
Spelen, hopen, wandelen, vieren, slapen, geven… Janneke de Leede beschrijft veel manieren om geluk te ervaren. Oude christelijke leefregels blijken daarbij opvallend actueel en behulpzaam te zijn. Dit boek moedigt je aan om na te denken over wat jou gelukkig maakt, om te benoemen wat van waarde is in jouw leven en om dat concreet te maken. De tips en opdrachten aan het einde van elk hoofdstuk helpen je daarbij.

Over de auteur
Janneke de Leede is psycholoog en is de eigenaar van SestraSelectie, een bedrijf dat zich richt op werving & selectie, coaching & training voor vrouwen. Janneke is daarnaast adjunct-hoofdredacteur van PUUR! Zomer en PUUR! Winter, en schreef eerder PUUR! In balans – Rust & ruimte in je leven.

PUUR! In balans – Geloof & Geluk | Janneke de Leede | 9789043526173 | 128 pagina’s | € 13,99 | e-ISBN 9789043526180 | Maart 2016