Bertweter

0
327
In het nieuwe boek BertWeter van auteur Bert Reinds zijn 52 columns gebundeld. Het is een handige verzameling columns voor als je het écht effe niet meer weet! BertWeter betekent niet dat Bert Reinds alles beter weet, of een wijsneus is, maar de auteur wil wel graag zijn kennis en levenservaring met je delen. Het boek is sinds 7 juni jl. verkrijgbaar bij de boekhandels en Scholten Uitgeverij.

Over Bertweter
De inhoud van dit boek bestaat uit columns en inspiratietips. Voor elke week is er wel iets te halen. De ene keer een beetje stekelig, dan weer humoristisch, overgoten met een flinke dosis zelfspot. Gebeurtenissen, anekdotes, en ‘familiedrama’s’ onder het mom van: ‘Doe maar gewoon dan is het al ingewikkeld genoeg’.

Thema’s zijn onder andere: vaderschap, echtheid, kwetsbaarheid, zinvol leven, uitdagingen, gewoontevorming, geloof en opvoeding.

Wij denken dat het lezen een glimlach op je gezicht veroorzaakt, een traan wanneer het verhaal je raakt, een aanmoediging als je dreigt te verslappen en een handen-uit-de-mouwen-steken reactie als je ontdekt dat jij het heel goed hebt en je naaste wat minder.

Over de schrijver
Bert Reinds (1960) is getrouwd met Willemien. Ze hebben vijf zoons, vier schoondochters en vier kleinkinderen. Bert studeerde orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Hij heeft een eigen praktijk. Het is zijn passie mensen ‘uit te pakken’, zodat zichtbaar wordt wie ze al zijn! Naast mentoring spreekt hij regelmatig en verzorgt hij intervisie aan teams werkzaam in de zorg. Bert is tevens docent, supervisor en auteur. Hij publiceerde verschillende boeken, onder andere Vader zijn met hart en handen 2.0, het hart van opvoeden en Voor het eerst opa en oma (samen geschreven met zijn vrouw Willemien). Wil je meer weten over Bert en zijn werk, ga naar: www.meandmyhouse.nl.