Drie boeken van Gideon

0
365
Telefoon vanuit de hemel

Roman. Op een ochtend gaan in het stadje Coldwater, in de staat Michigan, diverse telefoons over. De bekende stemmen aan de andere kant van de lijn zeggen dat ze bellen vanuit… de hemel. Is dit het grootste wonder van onze tijd? Of is het een wrede grap? Het nieuws over deze vreemde gesprekken verspreidt zich als een lopend vuurtje en van heinde en ver stromen nieuwsgierigen naar Coldwater.

Juist in die tijd keert ook de in ongenade gevallen luchtmachtpiloot Sully Harding terug naar Coldwater, vanuit de gevangenis. Hij ontdekt dat zijn dorpsgenoten helemaal in de ban zijn van ‘het wonder’. Zelfs zijn eigen zoontje loopt voortdurend met een speelgoedtelefoon op zak in de hoop van zijn overleden moeder te horen.
Het aantal telefoontjes neemt toe. De bewijzen voor een leven na dit leven stapelen zich op. Het stadje, het land, de wereld verandert. Het lijkt wel of alleen Sully vasthoudt aan de overtuiging dat er niets is na dit leven. Vastberaden probeert hij de waarheid achter dit fenomeen boven water te krijgen…

Een prachtig, adembenemend verhaal van Mitch Albom over geloof en twijfel, en – vooral – hoop!
Paperback – 304 pag – €19,95
ISBN: 9789059990722
Klik hier om dit boek online te bestellen.

Liefdevol ouderschap
Stephen en Alex Kendrick

Liefdevol ouderschap is geschreven om jou een steviger fundament te geven als ouder. Daarbij is het uitgangspunt van de auteurs het beroemde bijbelhoofdstuk over de liefde, 1 Korinthe 13. Het boek biedt een leuke afwisseling van inspirerend onderwijs, uitdagende opdrachten en voldoende reflectiemomenten voor ouders én kinderen. 

Of je kinderen nu op de basisschool zitten, op de middelbare school of al het huis uit zijn… met liefde kun jij hun hart bereiken en zo nodig terugwinnen. Jouw doelbewuste liefde zal hun karakter kleuren en een zegen zijn voor hun toekomst. En je staat er niet alleen voor. Degene die je kinderen aan je heeft toevertrouwd, staat jou altijd terzijde.

Paperback – 256 pag – €17,50
ISBN: 9789059990821
Klik hier om dit boek online te bestellen.

Heilige Geest, leid mij
Stephen en Alex Kendrick

De zegen van een leven onder zijn leiding
Vader-God geniet als zijn kinderen uitgroeien tot volwassen christenen, die verschil maken in deze wereld en vrucht dragen voor zijn Koninkrijk. God weet dat ze daarvoor twee dingen nodig hebben: zijn Zoon, om in herstelde verhouding met de Vader te komen; zijn Geest, om God zichtbaar te kunnen maken aan een wereld die Hem niet kent.

Iedere christen weet dat ‘eigen kracht’ niet leidt tot geestelijke groei en geestelijke vruchten. Leven als christen betekent leven in overgave. Je laten leiden door de Heilige Geest, zodat je wordt gevormd naar het schitterende beeld van Christus. Juist daarover schreef Stormie Omartian dit praktische boek.

Paperback – 272 pag – €18,50
ISBN: 9789059990364
Klik hier om dit boek online te bestellen.