Nieuw kanaal Groot Nieuws Radio Non-stop gelanceerd

0
316
Het christelijke radiostation Groot Nieuws Radio heeft een nieuw kanaal gelanceerd: Groot Nieuws Radio Non-stop. Het is een online kanaal zonder gepresenteerde programma’s en gesprekken, maar mét non-stop muziek van christelijke artiesten.

Ideaal voor op kantoor of tijdens het studeren. Het hoofdkanaal van Groot Nieuws Radio blijft gewoon bestaan.

Luisteraars kunnen sinds vrijdagmiddag in de Groot Nieuws Radio-app schakelen tussen verschillende station: Groot Nieuws Radio, Groot Nieuws Radio Non-stop en Seven FM. Het nieuwe non-stopkanaal is ook te horen via de website van Groot Nieuws Radio en via internetradio’s.

Bij Groot Nieuws Radio Non-stop is de muziek te horen die luisteraars kennen van Groot Nieuws Radio. Er komen nummers voorbij van christelijke bands en artiesten als Mozaiek Worship, Sela, For King & Country, Rend Collective, Lauren Daigle en Matt Maher. Muziek die christenen opbouwt in hun geloof en aanspoort om hun leven met God te leven.

Voor verdieping kunnen luisteraars terecht bij het hoofdkanaal van Groot Nieuws Radio waar gepresenteerde programma’s uitgezonden worden. Ook zijn uitzendingen en podcasts te vinden via de website van Groot Nieuws Radio.

Bron: Groot Nieuws Radio