Nieuwe serie voor vrouwen op Family7 deelt de sleutels tot een echt vreugdevol leven

0
441

Joyce Meyer Ministries en Family7 slaan de handen ineen. Met een nieuwe serie willen zij vrouwen helpen die van binnen worstelen met emotionele pijn of verdriet, klein of groot. De nieuwe serie ‘Van Binnenuit’ deelt met kijkers hoe vrouwen ondanks die pijn en verdriet toch een vreugdevol leven kunnen leiden, zoals God voor ogen heeft.

‘Van Binnenuit’ put uit de inzichten van de Amerikaanse schrijfster en spreekster Joyce Meyer over dit onderwerp en de ervaringen van presentatrice Esther Vorsterman van Oijen.

Kan een vrouw die diep is gekwetst, hetzij door omstandigheden, hetzij door iemand van wie zij houdt en die zij vertrouwde, echt van binnen genezen? Kan ze genezing vinden voor haar hart en ziel en opnieuw liefhebben en vertrouwen? Het antwoord van Joyce Meyer hierop is volmondig ‘ja’. “Als je van binnen gewond bent en je voelt je alleen, onbemind en onbegrepen, dan kunnen wij beloven dat dit niet zo hoeft te blijven!” aldus de bekende schrijfster. Joyce Meyer kan het weten. Ze ging door diepe dalen en vond toch echte vreugde om mee verder te gaan, zoals ze ook omschreef in haar bekende boek ‘Schoonheid voor as’. Onlangs verscheen een opvolger hiervan die dieper ingaat op de lessen die Joyce leerde in haar leven: ‘Innerlijke genezing van de vrouw’. De waardevolle informatie uit het boek helpt vrouwen stap voor stap om hun eigen pijn, groot of klein, te overwinnen en is een leidraad in de nieuwe televisieserie ‘Van Binnenuit’.

Esther Vorsterman van Oijen (bekend van het programma ‘Transparant’) neemt in de afleveringen van ‘Van Binnenuit’ de kijker mee aan de hand van de Bijbel, het boek ‘Innerlijke genezing van de vrouw’ van Joyce Meyer en getuigenisssen. Met dit alles deelt ze hoe vrouwen innerlijke genezing kunnen vinden zodat ze een leven kunnen leven zoals God ze wil geven. De eerste uitzending van ‘Van Binnenuit’ is op 15 januari 2020 om 20:00 uur op Family7. De serie bestaat uit dertien afleveringen.

“Wij willen met de kijker delen wat we in ons leven hebben geleerd. Hoewel veel ervaringen niet precies hetzelfde zullen zijn als die van ons, hopen we dat ons verhaal en deze serie een inspiratiebron zal zijn en als een lamp is die je eerste stappen op pad naar genezing zal verlichten” aldus presentatrice Vorsterman van Ooijen. “Deze serie is ervoor wie zoekt naar die verlichting en genezing. Tijdens de afleveringen zul je ontdekken waarom gewonde mensen er voor God juist toe doen; leer je je ware ik weer kennen, ontdek je hoe je bevrijd kunt worden van schuldgevoelens en schaamte, zie je welke obstakels er zijn op je weg naar genezing en leer je hoe je deze kunt overwinnen en hoe in afhankelijkheid van God, innerlijke genezing mogelijk is!”

Over Family7
Sinds 2005 zendt Family7 uit op televisie en internet. Inmiddels heeft de zender een bereik van meer dan vier miljoen huishoudens. Family7 is opgericht vanuit de passie en visie om Nederland te bereiken met het Evangelie. Dit doet het door middel van programma’s die aansluiten bij veel verschillende doelgroepen. Family7 biedt actualiteit, reality, soaps, concerten, praise, gospelclips, documentaires, films en nog veel meer. Allemaal voor verschillende doelgroepen en leeftijden, maar allemaal met Gods liefde die als een rode draad door de uitzendingen heen loopt. Family7 zendt programma’s uit met als doel om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Met deze doelstelling zendt het als familiezender 24/7 uit via analoge en digitale televisie en via internet, met zowel eigen als externe producties. Daarmee bouwt Family7 aan een klimaat waarin vooroordelen verdwijnen, waarin mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden. Ook wil Family7 een platform zijn voor christelijke organisaties zodat deze zichzelf kunnen presenteren. Family7 is een commerciële zender. Alle kosten voor het maken van programma’s en het tv-station worden bekostigd door de zender, zonder enige vorm van subsidie. Daarom wordt Family7 ondersteund door een brede groep van sponsors die helpen om het werk van de zender mogelijk te maken.

Over Joyce Meyer
Joyce Meyer is één van de bekendste christelijke schrijfsters en sprekers ter wereld. Via boeken, televisieprogramma’s, hulporganisaties en conferenties in diverse landen leert zij mensen te genieten van het leven van alledag, door bijbelse principes toe te passen in alles wat ze doen. Meer dan 100 boeken van haar hand zijn vertaald in meer dan 130 talen (waaronder het Nederlands) en haar studies zijn verschenen op CD en DVD. Joyce is getrouwd met Dave. Het echtpaar heeft vier kinderen en woont in St. Louis, Missouri, USA. Samen beheren zij ook Joyce Meyer Ministries. Ze beschouwen het als een roeping om wereldwijd mensen in nood te helpen en het Evangelie zo handen en voeten te geven. Joyce Meyer Ministries (JMM) biedt vanuit 9 internationale kantoren met haar liefdadigheidstak Hand of Hope humanitaire hulp in diverse crisisgebieden over de hele wereld. Zo zijn in 2015 maar liefst 31,2 miljoen maaltijden verspreid in gebieden waar hongersnood heerst, zijn er meer dan 20 kindertehuizen in ontwikkelingslanden, worden dorpen voorzien van schoon drinkwater, biedt JMM medische hulp, begeleidt ze kansarme jongeren in achterstandswijken en vangt ze families op van wie kostwinners in de gevangenis belanden. Voor dit alles werkt JMM samen met lokale kerken.

  • De serie start op 15 januari 2020 op Family7.

Bron: Family7