Nieuwe CD van Pearl Jozefzoon na succesvolle crowdfund actie

0
480

Het was jarenlang een droom van zangeres Pearl Jozefzoon om een album op te nemen waarin Pasen centraal staat. Na een intensieve periode in haar leven en een succesvolle crowdfund actie gaat die wens nu op Aswoensdag in vervulling. Op het album ‘Genade’ heeft Pearl twaalf bekende gospels herschreven. De Nederlandstalige songs schetsen met nieuwe woorden het leven en lijden van Jezus en maken anderen bewust(er) van wat God deed voor ons. Met ‘Genade’ laat Pearl Jozefzoon horen wat Pasen voor haar ten diepste betekent.

De 40-dagentijd is voor Pearl de meest indrukwekkende periode van het jaar.

Het is de tijd van bezinning en reflectie. Met Pasen vieren we dat Jezus opstond uit de dood nadat hij Zijn leven gaf voor ons. Die wetenschap vult Pearls hart met liefde en dankbaarheid. En dat gevoel wil ze delen via haar muziek.

Jarenlang droomde Pearl van een eigen Paascd en tijdens een heftige periode in haar leven besloot Pearl dat verlangen uit te gaan werken in muziek. Ondanks de fase waarin ze zat, startte Pearl met het maken van een eigen Paasalbum. Ze vertrouwde erop dat God haar de weg wees. En met resultaat. Om het praktisch mogelijk te maken, organiseerde Pearl een crowdfund actie die onlangs succesvol werd afgesloten.

Samen
Op ‘Genade’ staan twaalf prachtige songs die inspireren met rake teksten, verfrissende inzichten en de unieke Pearl-sound. Bij alle nummers staat het thema genade centraal, maar steeds weer vanuit een andere invalshoek. Voor het album werkte Pearl samen met diverse muziekvrienden. Reyer van Drongelen produceerde de cd. Pearl hoopt dat haar nieuwe Paasmuziek het verhaal van Jezus bekend(er) maakt. Ze wil de luisteraar laten beseffen wat genade is zoals zij dat zelf heeft mogen ervaren: een cadeau van God. Vergeving van zonde, bevrijding van angst en bescherming van het kwaad.

Meer info
Het album van Pearl is onder andere te koop via www.pearljozefzoon.com en online te beluisteren via streamingsdiensten. Pearl presenteert de nieuwe cd dit voorjaar samen met Zingen in de Kerk tijdens haar Paastour.