Reyer komt met nieuwe zomerse single

0
389

Drie maanden na de release van ‘Prins van de vrede’ brengt Reyer de tweede single van zijn aankomende album uit; en het is iets anders dan je wellicht van hem gewend bent.

‘Verleden, Heden, Toekomst’ is een onvervalste gospel song, geschreven met Eline Bakker (met wie hij ook Jezus Overwinnaar schreef). Ingepakt in een strak geproduceerde pop track wordt de onveranderlijkheid en trouw van God bezongen, omlijst door een swingend gospelkoor.

“Ik houd er altijd van om nieuwe dingen uit te proberen in mijn muziek”, legt de 31-jarige artiest uit. “Vanaf het moment dat dit liedje vorm kreeg lag het vast dat dit een nieuw uitstapje voor me zou worden, en ik ben onwijs blij met het resultaat!”

Voor zijn nieuwe release werkt Reyer samen met een bekende naam in de Nederlandse gospelmuziek: Elvis E. Met zijn adlibs en soulvolle stemgeluid tilt hij het nummer tot grote hoogten. Ook hij heeft een speciale band met de tekst. Elvis licht toe: “Het lied spreek me aan omdat God alles voor mij is. Ik ben opgegroeid zonder mijn vader en de enige vader die ik heb leren kennen is God. In mijn verleden, heden en mijn toekomst is Hij mijn Vader. Ik hou ontzettend veel van Hem.”

En dat is nog niet alles: samen met de single verschijnt vandaag namelijk ook een spetterende videoclip van het nummer, waarin er een veeltal verschillende mensen enthousiast meezingen met dit nummer. “Ik vond het zo’n tof idee om mensen van allerlei leeftijden, culturen en achtergronden, die allemaal hun eigen wandel met God hebben, dezelfde woorden te zien zingen over ons geloof in Hem wat ons allemaal verbindt. Het raakt me echt als ik het eindresultaat nu zie.”

Al met al is te zeggen dat ‘Verleden Heden Toekomst’ misschien wel het meest vrolijke liedje en videoclip van deze zomer gaat worden, dat na het horen niet snel uit je hoofd zal gaan…

Bron: Inspire Records